Teniško društvo SLOVAN
TD Slovan

Politika zasebnosti

Politika varstva osebnih podatkov

1. Upravljavec

Uradno ime podjetja: Teniško društvo SLOVAN
Sedež društvaa: Gortanova 21, SI-1000 Ljubljana, Slovenija
Odgovorna oseba v društvu (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Igor Rorič
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov v društvu: Igor Rorič
Kontaktni naslov in/ali telefon pooblaščene osebe za varstvo podatkov:
Gortanova 21, SI-1000 Ljubljana, Slovenija , tel.: +386 41 531 051
e-pošta: info@tdslovan.si

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo le e-poštni naslov.
Osebne podatke hranimo izrecno z privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Osebne podatke se uporabljajo za namen prodaje.

3. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
vpogled,
popravek,
popoln izbris,
prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.
V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Na spletnem mestu http://www.tdslovan.si/ uporabljamo piškotke. Piškotki (ang. Cookies) so majhne datoteke, ki jih strežnik naloži na vaš računalnik. Vsak piškotek je edinstven za vaš spletni brkljalnik. Vsebuje anonimne informacije kot so identifikacijska številka, ime strani in nekaj številk in črk.

Piškotki


Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki se uporabljajo v različne namene. Med drugim omogočajo hitrejše delovanje strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo ugotavljanje navad uporabnikov. Na spletnem mestu http://www.tdslovan.si/ piškotke uporabljamo za hitrejše delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo. To so piškotki, ki jih namesti naš CMS (sistem za upravljanje z vsebinami). Uporabljamo tudi storitev Google Analytics, ki nam omogoča anonimno spremljanje gibanja obiskovalcev po spletnem mestu.

Kako odstraniti piškotke?

Piškotke lahko odstranite v nastavitvah vašega brskalnika. Podrobna navodila:

e-Novice

Izračunajte 8 plus 7.